Облекло за майчинство

Сутиен за кърмене "Fest"

Бюфет за кърмене

присъединете се към дискусията

 
Съдържанието
  1. Малко за марката
  2. Комфорт и нежност
  3. Размерът не е в размер!
  4. За активни майки
  5. Абсолютна чистота
  6. Ти си секси!
  7. Ден и нощ

С появата на бебето младата майка има много нови притеснения. Те се отнасят не само до комфорта на бебето. След раждането - време е да помислиш за здравето си. И в тази нова майка ще помогне на сутиени за хранене на Фест.

Малко за марката

Компанията Fest е първата компания на руския пазар, която произвежда бельо за бременни жени и млади майки. В неговото развитие участват акушери и гинеколози от Руската академия на медицинските науки и Руския държавен медицински университет.

Хубаво е, че шиенето на бельо също се извършва в Русия, и това ви позволява да контролирате качеството на продуктите на всички етапи. Естествени материали, висококачествени аксесоари, перфектен комфорт - всичко това е за бельо за бельо!

Комфорт и нежност

Доказано е, че носенето на специални дрехи предотвратява образуването на стрии по кожата на гърдата. Специално правилно подбрано бельо не притиска гърдите, предотвратява застояването на млякото, запазва формата.

Спално бельо Fest е изработено от висококачествен памук. Широки ремъци не се търкат, меките шевове осигуряват на майката комфорт. Силните закопчалки на сутиена предотвратяват подхлъзване. Липсата на пластмасови и железни семена осигурява безопасност, а меката широка еластична лента поддържа гърдата и придава на младата майка чувство на нежност.

Размерът не е в размер!

За да бъде сутиенът удобен и безопасен, трябва да изберете подходящия размер. Можете да закупите този интимен гардероб след раждането, но гинеколозите препоръчват носенето на специален сутиен от първите дни на раждането на бебето.

Препоръчително е да си купите сутиен в деветия месец на бременността. Не забравяйте, че размерът на гърдата след раждането ще се увеличи леко, но обемът под гърдата ще намалее. Сутиенът трябва да седи удобно, да не се смачква и да не оцелее на гърдите. Идеален, ако не усещате бельото по тялото, ще усетите подкрепата на гърдите.

За активни майки

Сутиени за кърмене ви позволяват бързо да отворите гърдите и да нахраните детето. Това е особено удобно за активни майки, които пътуват или посещават публични събития с бебето. С цел да се улесни процеса на кърмене, разработени специални дрехи за хранене, както и сапани, които позволяват да затворите бебето и майката от любопитни очи.

Абсолютна чистота

Съставът на феста включва стерилно бельо. Такива сутиени, бикини, превръзки и тениски могат да се вземат със себе си в болницата, болниците и да се носят у дома. Стерилното пране претърпява специално почистване и не съдържа микроби и бактерии. Ако искате да дадете на себе си и вашето бебе гаранция за безопасност и абсолютна чистота, тогава стерилното пране Fest е създадено точно за вас!

Ти си секси!

С раждането на дете не забравяйте за любимата му жена. За много жени е важно да останат красиви и секси, дори в новия статус на майка. И това е абсолютно правилно!

Широката гама fest bras ще задоволи и най-взискателния клиент. Секси дантела, закачливите лъкове ще ви помогнат да настроите романтичното настроение, да се чувствате уверени в собствената си привлекателност.

В линията на бельо не са само сутиени. Сладките пижами, плътно прилепналите тениски, късите върхове, шикозните бикини ще допълнят външния вид и ще помогнат да се придаде яркост на сивото ежедневие.

Ден и нощ

Майките в декрета активно пишат своите мнения за следродилните сутиени.Бельо Fest, според кърмещите жени, е удобно и удобно за носене. Младите майки предпочитат да я носят денем и нощем.

Много от тях също са доволни от достъпната цена на сутиени - около 700 рубли на единица. На майките се препоръчва да купуват дрехи в аптеки и специализирани магазини - за да можете да се предпазите от закупуване на стоки с ниско качество. Ако говорим за минусите, някои майки се оплакват от широките шевове, които се виждат под тясната тениска или тениска. Въпреки това, за много жени това не е проблем - просто трябва да изберете правилните дрехи.

Бельо за бременни и кърмещи фест ще се погрижи за здравето на гърдите, ще ви даде усещане за комфорт и нежност и ще ви накара да изглеждате секси! Бъдете привлекателни и щастливи майки!

Напишете коментар
Предоставена информация за справка. Не се лекувайте самостоятелно. За здраве, винаги се консултирайте със специалист.

мода

красота

отношения