Облекло за майчинство

Бански костюми за майчинство

Бански костюми за майчинство

присъединете се към дискусията

 
Съдържанието
 1. Удобства
 2. Материали и модерни цветове
 3. модел
 4. Марки и стойност
 5. Отзиви

С настъпването на дългоочакваната бременност съвременните бъдещи майки не бързат да се разделят с добрите си навици. Ежедневните упражнения, джогинг, колоездене и плуване в басейна за пореден път доказват, че бременността не е болест, а само необичаен и специален етап в живота на всяка жена.

Много е удобно, че в съвременната индустрия на модата и красотата този специален период се третира и с разбиране и творчество. Между другото, специални облекла, честно място заемат бански костюми за бременни жени. Те имат специален, различен от класическия, изрязан и тъканен състав.

Удобства

Изглежда, какво друго да мисля: купи класически модел за няколко размера повече - и се радвам. Но не беше там. Има няколко отличителни черти, които позволяват на бременната жена да се чувства в бански костюм не само удобно, но и на височина:

 • Bra. Чашките трябва да присъстват дори в затворени модели. Скритият сутиен, нежно и нежно поддържащ нарастващата гърда, има еластична плоча или омекотени кости вътре. Това помага да се избегнат разтяганията на бюста в бъдеще.
 • Презрамки. Уверете се, че сте широки и меки, лесни за регулиране, като се фокусирате и върху промяната в размера на гърдите. Основното предимство е, че те могат да бъдат поставени по стандартен, напречен начин около врата.
 • Запас от тъкан за корема. В солиден бански костюм или в отделен, но с високи бикини, винаги има място за по-млад пузожител и съответно промени във физиологичните параметри на бъдещата майка. Бански костюми за бременни жени се правят с този фактор в ума и се придружават от странични патрони, шнур или драперия, срамежливо покриващи интересна позиция в началните периоди. Също така, тези допълнителни малки "трикове" помагат да направите банския костюм възможно най-комфортен за бъдещата майка и по-младия си корем.

Материали и модерни цветове

Тъкани, от които се правят бански костюми за бременни жени, не трябва да съдържат синтетични примеси. Обърнете внимание на процента на разтягане и качеството на тъканта, за да се върнете към първоначалната си форма.

Когато избирате този аксесоар за плуване, трябва да обърнете внимание на това, което придобивате: за слънчеви бани, плуване в басейн или в езерце (пресни или солени). Тези параметри, по един или друг начин, влияят на удобното забавление.

Тъканта за бански костюм трябва да бъде устойчив на UV лъчи, така че при нагряване да не предава отрицателните и може би лошите качества на кожата и тялото като цяло. Също така, започват да практикуват в басейна (плуване, аква аеробика, гимнастика), трябва да се отбележи, че хлорираната вода не винаги има положителен ефект върху материала на банския костюм, така че трябва да изберете модели от тъкани, които са устойчиви на този химичен състав на водата.

Идеални материали за производството на този "бременни" аксесоари са:

 1. Микрофибърът е уникален материал, който може да премине въздух, да изсъхне бързо, да се разтегне и да се върне в оригиналния си размер безопасно. Микрофибърните бански костюми ще ви освободят от хипотермия и прегряване;
 2. Часовникът притежава всички свойства на предишния материал и има по-естествена повърхност на допир.

Тъй като сега в модата има бунт от цветове и шокиране, могат да бъдат избрани и "бременни" бански костюми, фокусирани върху модните тенденции.Въпреки това, тук стилисти съветват да се вземат под внимание и особеностите на фигурата. За съжаление, не всеки е щастлив с чист "реклама" tummies. Но избора на малка картина, вертикални ивици, "хищнически" цветове в съвместни бански костюми, може да подчертае и красиво украси новата фигура на бъдещата майка.

модел

Облеклото за специалния период е преди всичко качество и комфорт. Съвременните дизайнери се опитват от сезон на сезон за бански костюми за бременни жени по никакъв начин не отстъпват на класическите им колеги.

Основните модели на специални аксесоари за бански костюми:

 • Разтопен. Класически закрит бански костюм с всякакви допълнителни добавки, които го правят удобен за бъдещата майка.
 • Отделни. Той е разделен на няколко подвида:
 1. бикини - бански със сутиен, който отговаря на всички изисквания за удобно носене по време на бременност; бикини - спуснати отпред и леко напомпани отзад, високо, "пълзящи" по корема, растат с него;
 2. tankini - топът е оформен като горна блуза с къс или дълъг ръкав, туника или дори корсет;
 3. банда - сутиен-бандаж без презрамки, но осигуряваща надеждна опора за малки гърди, с меки кости в скрити чаши.

Също така днес има голям брой бански костюми, не само за тези, които очакват, но и за тези, които вече са родили, които кърмят майки. Техните сутиени са оборудвани със специални подвижни чаши, които ви позволяват да кърмите бебето при всякакви условия с малко усилия.

За басейна

Най-удобният и практичен модел за плуване в хлорирана вода ще бъде спортен бански костюм за бременни жени. Тя няма никакви кардинални различия, но напълно отговаря на изискванията на новата фигура: тя удобно подчертава гърдите и нарастващия корем. Повечето от тези модели имат бандажен тип, който предпазва бъдещата майка от непредвидени натоварвания. Можете да си купите такива бански костюми за бременни жени в специални спортни супермаркети. А също и в магазините - официалните представители на компаниите Adidas, Reebok, Puma, Nike.

Освен това, ако една жена активно се занимава с плуване преди бременността, изборът на бански костюм за специален период от живота й няма да я постави в задънена улица. Плувни костюми за басейна - това е уникална възможност да продължите своята дейност в почти същия ритъм и със същата енергия. Разбира се, при условие, че не вреди на здравето и развитието на бебето.

Марки и стойност

Бански костюми за бременни жени произвеждат не само специални компании, световните марки се присъединяват към този процес с голямо удоволствие.

Бански костюм Emma Jane е направен от биологичен памук. Има деликатен син цвят с голям отпечатък от светлосин цвят. Има възможност да разкопчате ремъците и да използвате бански без тях. Бъдещата майка ще се чувства не само комфортно от качеството на тъканта и цветовете, а монтажът по стените на модела ще позволи на растящия корем да се слее хармонично с цялостния образ. Цената на бански костюми за бременни жени производител Emma Jane варира от 1500 до 2700 рубли на единица.

Черният шарнирен модел на марката Carriwell пасва, защото е изработен от полиамид и еластан. Тази комбинация от тъкани не позволява на майчинския бански костюм да седи след измиване или къпане. Широката лента около врата може да се регулира според изискванията на разширяващия се гръден кош. Двойният слой тъкан върху корема уверено и нежно го поддържа в процеса на растеж. Производителят от Дания препоръчва този бански костюм за водни процедури в басейна и гарантира, че моделът има висока степен на сушене и устойчивост на хлор. Цената за руските купувачи варира от 1700 до 2000 рубли.

Класическият модел на тънки ленти tankini от производителя от Германия Laskana. Горната част на широките презрамки през шията удобно фиксира гръдния кош и покрива нарастващия корем за сметка на раздутото му дъно.Високите черни бикини със струни от двете страни също са адаптирани за увеличаване на размера на бъдещата майка. Цената на немската марка в руските магазини минава за 3000 рубли.

Британската компания Next завладява своите клиенти с простота, достъпност и оригиналност на моделите. Същото може да се каже за бански костюми за бременни жени. Ярки ивици, деликатни монотонни цветове и оригинални геометрични модели. Всичко това, в съчетание с висококачествени тъкани и индивидуален подход към почти всеки модел, предизвиква усещане за комфорт и уникалност на бъдещата майка. В края на краищата, това е толкова важно: в най-важния период от живота ти изглеждаш и чувстваш 100%. Ще трябва да платите около 1900 рубли за целия този набор от заслуги.

Envie de Fraise е френска марка, създадена изключително за бременни жени. Неговите бански костюми имат изключителни качествени характеристики, както и уникални ярки дизайни. Един от най-дръзките днес е ярко жълто бикини с удобни спуснати бикини и лек сутиен върху ремъците, размерът на който се регулира с помощта на декоративни, на пръв поглед, шнурове. Въпреки това, за един модел от колекцията на Envie де Fraise ще трябва да плати най-малко четири и половина хиляди рубли.

Друга британска марка Asos е известна със своите ярки и необичайни модели. Неговата "бременна" колекция Майчинство е приятна за окото и тялото на бъдещите майки. Например черно-бял бански костюм с подвижни ремъци. Тя ви позволява да получите лек тен на раменете, както и удобно забавление на брега на язовир или в басейна. Бански - на естествена облицовка, която ви позволява да пропуснете въздуха и минимален контакт с влажната тъкан на аксесоара за плуване. Кокетна дантела около елече - романтичен нюанс от модните дизайнери в Лондон. Такава красота струва малко повече от две хиляди рубли.

Отзиви

Днес пазарът на бански костюми за бременни жени е толкова широк, че вече можем да говорим за голям брой мнения от бъдещи майки за голямо разнообразие от модели и марки.

Така например, коментарите за търговската марка Decathlon и спортния й танк Nabaiji са предимно положителни. Вярно е, че някои момичета, избора на спортни бански за бременни жени, вярвайки, че само той е в състояние да поддържа корема качествено, са разстроени за скромното си оцветяване. В същото време, въпреки това, те отбелязват удобна двойна материя в областта на пузожителя: вътрешният слой поддържа, а външният покрива, като се увеличава заедно с корема.

Също така, понякога купувачите на бански костюми за бременни жени имат оплаквания относно модели на таникини с изгорени върхове. Често жените се оплакват, венците под гърдите са стегнати. Поради това има някакъв дискомфорт, който обаче се случва вече в езерото. Когато плувате в такъв модел бански, има движение на дъното на върха, което също дава на някои жени някои неудобства.

За да се вземат изцяло предвид всички предпочитания и препоръки, е необходимо преди всичко да опитате плувен костюм и да усетите как ви подхожда. Доколкото той е точно вашият модел. В края на краищата, по време на бременността всичко трябва да бъде перфектно, така че бебето, което ще дойде в този свят за първи път, вече на етапа на неговото съзряване в стомаха на майка си, ясно усеща цялата красота, щастие и комфорт на бъдещето на мястото си на пребиваване. Именно върху това как една бременна жена прекарва своите 9 месеца щастие, зависи от адаптирането на бебето в нови условия.

Напишете коментар
Предоставена информация за справка. Не се лекувайте самостоятелно. За здраве, винаги се консултирайте със специалист.

мода

красота

отношения