Облекло за майчинство

Блузи за майчинство

Блузи за майчинство

присъединете се към дискусията

 
Съдържанието
  1. модел
  2. Какви тъкани предпочитате?
  3. Какво да облека?
  4. Невероятни образи

Чакането на дете е много важен период в живота на всяка жена. Тя е свързана с приятно вълнение, неприятности и притеснения за бъдещото бебе. По това време бъдещата майка иска да изглежда особено привлекателна. Дълго отминали са дните, когато практически нямаше избор на дрехи за бременни жени, а вие трябваше да сменяте обикновените неща или да носите безформен гащеризон. Съвременните дизайнери посвещават цели колекции от облекла, включително блузи, на бъдещите майки.

модел

Моделът гама блузи за бъдещите майки е доста широк и разнообразен, но всички модели имат няколко общи правила: те трябва да бъдат удобни за носене, практични и да не пречат на движенията.

Като правило, блузи за бременни жени се изпълняват достатъчно хлабаво, за да не обкръжи тялото, но също така и да не е торба.

Един от най-често срещаните стилове е изгорен от гърдите. Тя е много удобна за носене по време на бременност и след раждане. Тази блуза перфектно скрива заобления корем, изглежда стилен и модерен.

Друг популярен модел е ризата нарязана от риза. Тя може да бъде вързана върху стомаха в свободен, мек възел, или може да е хлабава. Блузата обикновено се комбинира с тениска, горна или износена, като самостоятелно облекло.

Завързаният модел ви позволява да регулирате ширината на блузата в зависимост от размера на растящия корем. Тази блуза е много практична, тъй като е подходяща за различни периоди на бременност.

Блузата с мирис може да се носи както по време на бременност, така и по време на хранене на бебето.

Блуза стил "Кенгуру" е много удобно да се носят в края на бременността. Вътрешната част на блузата приляга и поддържа стомаха, а външният е украсен с големи гънки, създавайки елегантен, стилен модел.

Намирането на правилния стил за най-горещия сезон е голям проблем. Блузи, тениски, както и леки и тънки жилетки от памук, лен или други естествени тъкани идват на помощ.

Блузата, съчетана от няколко тъкани, изглежда много красива. Най-често за вложки се използват трикотаж, памук и други материали.

Блуза-туника е модел на директно, свободно изрязване. Понякога се извършва с отрязани или вложки от двете страни.

Цветовата схема на блузите за бременни отговаря на най-новите тенденции в света на модата. Класическата гама винаги е популярна, но заедно с това са добре дошли и нежни, леки, пастелни цветове. Този сезон всички видове отпечатъци са от значение, например светли, многоцветни ивици или геометрични блокове с различни размери. В модна абстракция и флорален орнамент.

За декорация на блузи се използват всички видове къдрици, волани, къдрици, бродерии, пайети, приложения, вложки от различни материали и др.

Дължината на блузите може да бъде много различна. Моделът може да има дължина до средата на бедрото или малко по-ниска, тогава може вече да наподобява по-скоро съкратена рокля или туника.

Какви тъкани предпочитате?

Когато става въпрос за избора на дрехи за бъдещите майки, материалът, от който е направен, няма значение. Предпочитание трябва да се даде на тъкани с естествен произход. Това са памук, лен, вълна, коприна, сатен, шифон, сатен, цинц и др. Материалите трябва да преминават във въздуха и влагата колкото е възможно повече, да не предизвикват алергии и да не дразнят кожата. Те трябва да са меки и приятни на допир.

Вискозата е друг популярен материал, от който често се шият блузи за бременни жени. Този тънък и лек материал е хигроскопичен, дишащ, макар и малко по-нисък по отношение на якостта на лена и памука.

Много често се добавя малък процент еластан към естествените тъкани. Това позволява на блузата по-добре да пасва на тялото и да бъде по-практична при носене и грижа.

Какво да облека?

Чакането на дете не е причина да изоставяте любимите си дънки или шорти. Освен това, съвременните модели на дрехи за бременни жени са малко по-различни от обикновените неща. Само дрехи за бъдещите майки се създават, като се вземат предвид промените в нейната фигура, чрез използването на специални вложки, разфасовки и други структурни елементи.

Панталони и блузи - един от най-удобните и красиви възможности за комбиниране на дрехи. Панталонът може да бъде от почти всякакъв стил, с изключение на твърде стегнат. Във всеки случай, те не трябва да причиняват дискомфорт, когато се носят или пречат на движението. За горещия сезон добре подхождат панталоните от леки, плавни тъкани. Те могат да изберат свободна блуза, направо нарязана, в романтичен или фолклорен стил, блуза-отгоре или маншет.

Гащеризони - много практична и удобна опция за дрехи за бъдещи майки. Блузи от прост, лаконичен разрез, без изобилие от декоративни елементи, ще го приближат. Същите изисквания могат да се прилагат за блузи, носени под сарафан.

Но за полата можете да вземете блуза с по-сложно рязане. Полата с молив изглежда страхотно с блуза, изработена в романтичен стил, с ръкави-фенери, оригинална форма на яката, джобчета за кръпка и др.

Невероятни образи

Черно изрязаните панталони, бяла блуза и дълга жилетка са идеалното допълнение за работа в офиса и за ежедневна употреба. Допълнете образа на удобни обувки.

За горещ летен ден, безплатна морска синя асиметрична блуза и къси джинсови шорти са перфектни. Тя може да бъде специален модел на къса с трикотажна вложка или модел с ниска форма.

Бяла лаконична блуза, черни дънки и чанта изглеждат стилно. Очилата ще ви помогнат да добавите образ на изящност.

Лъскава риза с къса блуза е чудесен избор. Такъв модел в комбинация с дънки е идеален за разходка.

Напишете коментар
Предоставена информация за справка. Не се лекувайте самостоятелно. За здраве, винаги се консултирайте със специалист.

мода

красота

отношения