Облекло за майчинство

Джинси за гаджето за майчинство

Джинси за гаджето за майчинство

присъединете се към дискусията

 
Съдържанието
  1. Удобства
  2. модел
  3. Съвети за избор
  4. Какво да облека?

В периода на изчакване за бебето изборът на дрехи е особено труден. Бъдещите майки искат да изглеждат привлекателно и да се обличат стилно, но променената фигура не винаги ви позволява да носите познати дрехи. Като правило, най-големият проблем е подборът на подходящи панталони, защото по време на бременност не трябва да допускате натиск върху стомаха, което означава, че любимите ви кльощави дънки и панталони трябва временно да бъдат оставени настрана.

Преди появата на специализирани магазини, продаващи дрехи за бременни жени, бъдещите майки носеха предимно гащеризони или безразмерни рокли. Модерни момичета са по-щастливи - те са удобни дрехи с еластични вложки, предназначени специално за отглеждане на корема.

В днешната статия ще ви разкажем за един от най-популярните модели на облекло за бременни жени - модни дънки, гаджета.

Удобства

Гаджета е безспорната тенденция на новия моден сезон. Когато дънките са само началото на триумфалното си шествие по целия свят, момичетата в деним мъжки панталони са доста често срещани, защото женските модели все още не съществуват.

След известно време, дънките са станали позната част от женския гардероб, а изборът на модели за момичета е станал просто огромен. Сега, след като направи друг ход, историята на модата се повтаря. Мъжки джинси, които получиха почти официалното име "гаджета", отново станаха невероятно модерни.

За дъщеря на гаджето, функции като ниско повдигане и хлабав силует. Те не се вписват и не подчертават фигурата, така че изображението е малко андрогично.

В допълнение, съвременните модели на гаджета обикновено са украсени с пропуски и счупвания. Повтаряйки последните модни мъже, момичетата носят такива дънки, леко ги усуквайки, което ви позволява да демонстрирате елегантни глезени.

Гаджета за бременни жени се различават само по това, че са засадени на високо еластична гума. Тази дъвка перфектно поддържа стомаха, без да я стиска напълно. За бъдещите майки това е идеален вариант.

Дънките за бременни са проектирани по такъв начин, че еластичната гума е напълно невидима под дрехите: тя създава пълната илюзия, че момичето носи редовни панталони на стегнат колан.

модел

Моделът на дънките за бременни жени е много разнообразен. Ако говорим за настоящи гаджета днес, тогава има няколко разновидности на този модел, които са най-популярни и бъдещи майки.

класически

Класическите дънки са печеливши за всеки повод. Класическият модел е с яркосин цвят, стандартна дължина, без сълзи, потъмнения и вложки от други материали. Тези дънки са избрани от онези, които са свикнали да се обличат дискретно и елегантно.

разкъсан

Разкъсани дънки - това е една от най-актуалните модни тенденции през последните няколко години. Особено впечатляващи дупки и пердета изглеждат точно върху панталоните, гаджета.

Тези джинси могат да се направят самостоятелно: за повече подробности прочетете статията „Как да си направите разкъсани дънки със собствените си ръце?“.

оцветен

Традиционният цвят за дънкови облекла е синьо и всички нюанси, от светло синьо до мастило. Въпреки това, ако искате да се откроявате от тълпата, ярки джинси ще бъдат много полезни.

Вижте как необичайни гаджета изглеждат необичайни цветове, като розово, бяло или зелено.

Дънки със странични панели

Това е модел, създаден специално за бъдещите майки.

Те се различават от другите "бременни" джинси с това, че вместо еластична лента с висока еластичност, те се поставят върху твърд колан, който може да се разтегне благодарение на гумирани вложки от двете страни. Външно, тези дънки не се различават от обикновените модели.

Съвети за избор

  1. По време на бременността жените често имат илюзията, че техният нормален размер на облеклото се е увеличил с няколко точки. Обикновено това не е вярно: за повечето момичета само коремът е увеличен, гърдите и бедрата са малко мазнини. Размерът на дрехите обикновено е един и същ. За да изглеждате перфектно, изберете джинси точно по размер, защото нещата за бременни жени и така имат необходимия марж за растящ корем.
  2. Преди да купите, не забравяйте да опитате отново с любимия си модел. Движете се: седнете, разходете се.
  3. Гледайте си усещания: дънките не трябва да стискат стомаха и бедрата. За периода на изчакване на бебето се препоръчва да се даде предимство на модели с крачета, които не са стегнати към краката. Всъщност, по това време, тялото ви и така изпитва допълнителна тежест и усложнява работата му не си струва.

Какво да облека?

Гаджета за бременни жени се комбинират със същите неща като обикновените дънки - тук няма строги ограничения и препоръки. Най-важното е бъдещата майка да е удобна, така че трябва да слушате не само съветите на стилистите, но и на тялото си.

Всеки знае, че за периода на носене на дете трябва да сте от обувки с токчета, така че трябва да се предпочитат маратонки, маратонки, мокасини и балетни апартаменти. В допълнение, трябва да се избегне проекти и хипотермия, следователно, върховете, оголвайки корема, оставят настрана до по-добри времена.

Свободните тениски, туники, ризи и жилетки ще бъдат чудесен съпровод на новите ви дъщери.

Напишете коментар
Предоставена информация за справка. Не се лекувайте самостоятелно. За здраве, винаги се консултирайте със специалист.

мода

красота

отношения