Облекло за майчинство

Разкъсани дънки за бременни жени

Разкъсани дънки за бременни жени

присъединете се към дискусията

 
Съдържанието
  1. модел
  2. цвят
  3. Съвети за избор
  4. Какво да облека?

Както знаете, бременността не е причина да откажете стилни, модерни, красиви дрехи и да се обличате в безформени туники, широки сарафани и безмерни панталони.

Бъдещите майки не трябва да променят обичайния си стил на облекло. Дизайнерите разработват цели колекции за бременни жени, които не са по-лоши от модерността, красотата и удобството на обикновените неща. Това се отнася и за всички видове дънкови облекла, включително изтръгнати дънки.

модел

Гаджета дънки

Популярният модел на "мъжко" изрязано с разкъсани дупки или прорези е много стилно съчетано с маратонки, балетки, плоски сандали. Джинси направо, свободно изрязани с ниска талия, идеални за бъдещите майки.

Мъни дънки

Мъни дънки са междинен вариант между гамаши и редовни дънки. Моделът за опъване е много удобен за носене.

Дънките за бъдещите майки се допълват с еластичен широк колан, така че да могат да се носят на всеки етап от бременността, но не трябва да се намесвате в тях.

Мъни дънки докосват тялото донякъде, може да е неприятно.

Дънки от изгаряне

Много практичен и лесен за носене вариант. Горната част леко приляга на фигурата, а дънките надолу изчезват плавно.

Ниски дънки без плетене

Обикновено тези джинси се препоръчват да се носят в ранна бременност: коланът или коланът могат да притиснат растящ корем.

цвят

Цветовата гама на моделите може да бъде абсолютно всякаква. Летните дънки са най-добре да изберете в лек, бледи диапазон: бял, син, светло сив, цвят на мента.

Материалът трябва да бъде естествен, без примеси от синтетика.

Съвети за избор

Изборът на подходящ модел за бременни жени не се различава много от избора на редовни дънки. Те трябва да бъдат възможно най-удобни и да не причиняват дискомфорт при носене.

  1. Монтаж. В модела, който харесваш, трябва да прекараш няколко минути: да седнеш на стол, да седнеш, да се наведеш в различни посоки.
  2. Дънките в никакъв случай не трябва да са фигура, особено за корема. Не очаквайте, че дънките ще се разтегнат и ще започнат да седят по-свободно. Всеки модел не трябва да доставя и най-малкия дискомфорт, започвайки от момента на монтирането. По същата причина не трябва да избирате дънки с прекалено тесни еластични ленти и плътни вложки.
  3. За ежедневно носене подходящи модели с прави панталони. Мъни дънки могат да се носят от време на време, за да се предотвратят проблеми с кръвообращението в краката. Изборът на изгорени дънки, трябва да се помни, че такива модели ще имат 2 широки зони - корема и долната част на панталона, започвайки от коляното. Ето защо, най-добре е да се комбинират такива модели с горен прав разрез.

Какво да облека?

Разкъсаните дънки изглеждат най-добрите и най-подходящи, разбира се, през топлия сезон. Те се съчетават перфектно с тениски, широки блузи или туники, ризи с прави парчета, гладки върхове.

Когато комбинирате разкъсани модели с други елементи на облекло, не трябва да забравяте, че колкото повече дупки и нарязани дънки, толкова по-спокойно и гладко трябва да бъде върха.

Класическите тениски спокойни, неутрални цветове изглаждат твърде смели и смели образи. Тази комбинация е подходяща за разходка, както и за среща с приятели и за парти. Обувките трябва да са възможно най-удобни: сандали, балетни обувки, мокасини, маратонки, маратонки, сандали на малка платформа и др.

Напишете коментар
Предоставена информация за справка. Не се лекувайте самостоятелно. За здраве, винаги се консултирайте със специалист.

мода

красота

отношения