Облекло за майчинство

Ветровки за бременни жени

Ветровки за бременни жени

присъединете се към дискусията

 
Съдържанието
  1. модел
  2. Съвети за избор

Дори когато жена чака бебе, тя иска да остане активна. Много момичета продължават спортни занимания или дълги разходки на чист въздух до последните дни на бременността. И това е абсолютно правилно, тъй като здравословният начин на живот до голяма степен определя спокойния ход на бременността и нормалното развитие на детето.

Ето защо производителите на дрехи за бъдещите майки обръщат толкова много внимание на моделите за спорт и дейности на открито.

Модерните дрехи за бременни не само са удобни, но и много стилни, защото тези, които се готвят да станат майка, искат да изглеждат модерно и красиво.

Днешната статия е посветена на проблема с избора на яке за бременни жени. Ще научите за какво трябва да обръщате внимание при закупуването на това облекло, както и какви видове ветроуловители са на разположение за бъдещи майки.

модел

Само на пръв поглед изглежда, че дрехите за бъдещите майки са монотонни. В действителност, в специализирани магазини са неща за всеки вкус, в различни стилове. Изборът на ветрила в магазините за бременни жени също е доста голям. Предлагаме ви да се запознаете с най-интересните и популярни модели.

„2 в 1“

Мултифункционална ветроуловител, който със сигурност ще ви бъде полезен дори и след раждането на бебето. Това удобно и практично яке е проектирано по такъв начин, че може едновременно да изпълнява ролята на прашка. По този начин детето ще бъде удобно подредено на гърдите ви, докато ходите или пазарувате.

Спортна ветроуловител

Това е нещо, което трябва да бъде в гардероба на всяко момиче, а бременните жени - не е изключение. Олекотеното спортно яке ще ви предпази от дъжд и вятър, като същевременно ще оставите пълна свобода на движение. Ако продължавате да водите активен начин на живот по време на бременност, тогава тази опция е за вас.

Тренчкот

Това е кръстоска между дъждобран и вятър. Този модел е по-елегантен от спортните якета и качулките. Може да се носи с рокли и поли, както и със строги панталони. Язовирният изкоп трябва да бъде избран за момичета, които предпочитат бизнес и класически стилове в облеклото.

Изолирани модели

Идеален за извън сезона, когато сакото все още е горещо, но в дъждобран или тънко ветрило вече не приличат. Най-практичните модели са тези, които имат стегнат качулка и висока яка, което ви позволява да правите без шал и шапка.

Обърнете внимание на сегашната ватирана яке - те са много топли и много стилен вид.

горнища

Качулките също могат да се считат за един от сортовете ветроуловители. Моделите с качулка са доста подходящи за ветровито време. Въпреки това, hoodies не спаси от дъжд, тъй като те обикновено са пришити от трикотаж. В прохладните дни бъдещата мама ще се чувства много удобно в топъл суитчър върху руно или долна част.

Съвети за избор

С течение на бременността фигурата на една жена се променя много. Всеки ден можете да празнувате нови промени, а това е не само растящ корем, но и друга поза, пластични движения и т.н. Ето защо, дрехи за момичета в позиция трябва да бъде възможно най-комфортно и да се вземат предвид всички характеристики на тяхното състояние.

материал Предпочита се ветровете да са естествени или поне да съдържат възможно най-малко синтетични влакна. Бременните жени се характеризират с алергични реакции и раздразнения на кожата, поради което е по-добре да се откажат от изкуствените тъкани за този период. В допълнение, препоръчва се да се избира ветровка от лек материал, тъй като тежките тъкани са допълнително натоварване на гръбначния стълб.

Изберете ветровка по размер също много важно.Облеклото за майчинство обикновено има еластични вложки, така че едно нещо обикновено може да се носи през целия период на бременността. Уверете се, че венеца на веялката не стиска корема. Якето трябва да ви остави свободно да се движите, но в същото време, надеждно защитава от студения вятър, така че твърде просторни модели също не се побират.

дължина Ветровете за бъдещи майки също имат значение.

Модните сега съкратени модели се отстраняват най-добре в килера до момента, в който бебето ви се роди.

Бременните жени трябва да носят дрехи, които напълно покриват корема. В хладно време се препоръчва да се носят ветроуловители не по-къси от средата на бедрото. Всички те са необходими предпазни мерки, които могат да ви предпазят от сериозни здравословни проблеми.

Напишете коментар
Предоставена информация за справка. Не се лекувайте самостоятелно. За здраве, винаги се консултирайте със специалист.

мода

красота

отношения