Облекло за майчинство

Елегантни рокли за бременни жени - за истинска почивка

Елегантни рокли за бременни жени - за истинска почивка

присъединете се към дискусията

 
Съдържанието
 1. платове
 2. мода
 3. Сватбена рокля
 4. Съвети за избор

Бременността е вълшебно време за дете, но не трябва да се затваряте от целия свят и да си стоите вкъщи.

Необходимо е да получавате удоволствие от живота, да отидете на различни събития, срещи и партита. Днес дизайнерите предлагат различни колекции от елегантни рокли за бременни жени. Можете да изглеждате светли, красиви и в същото време да се чувствате комфортно и комфортно.

платове

Когато купувате елегантна рокля за бременна жена, трябва да се обърне специално внимание на тъканта. Само висококачествени материали ще ви помогнат да се чувствате комфортно и удобно. Дори най-простият стил на роклята от естествена и висококачествена материя ще изглежда луксозно и очарователно.

Акцентът трябва да бъде върху естествените материали, въпреки че малко количество синтетични влакна е позволено да поддържат привлекателен вид на продукта.

Облеклото на течаща коприна изглежда много красиво, което се побира свободно върху фигурата.

Рокли от шифон ще ви помогнат да създадете лек и ефирен образ. Плетени рокли може да се нарече най-добрият вариант, тъй като те са идеално опънати, така че можете да ги носите през цялата бременност и нищо няма да ограничи движенията ви.

мода

При избора на елегантна рокля за бременна жена, комфортът, елегантността и женствеността трябва да бъдат основните критерии. Разрезът на продукта играе голяма роля, тъй като роклята трябва да пасва идеално на фигурата и да подчертава нейните достойнства. Много бременни жени избират свободно отрязване, но е много важно, че роклята не се набръчква, не се натърква и не изглежда като торба.

Елегантните рокли за бременни жени обикновено се представят в прости стилове, тъй като през този период фигурата на жената може да се промени. Дизайнерите отчитат всички характеристики на бременността при създаването на модели на луксозни рокли, тъй като коремът, бедрата и гърдите се увеличават значително, но краката, ръцете и раменете остават същите.

Много бременни жени избират такива стилове, за да подчертаят присъствието на корема, въпреки че някои, напротив, се опитват да скрият своята „интересна позиция” от останалите. Само правилно подбран стил ще помогне на жената да бъде на върха.

Рокли с дълбоко V-образно деколте са много популярни, тя ви позволява да подчертаете красотата на гърдите.

За да създадете романтичен образ на идеалното решение е рокля в гръцки стил. Тази рокля е красива, за да лежи на фигурата, а също и покрива малко коремче. Моделът може да бъде върху ремъци или със затворени рамене. Момичето сама може да избере опцията, която харесва. Дължината на роклята е индивидуален избор, защото основното е, че бременната жена е удобна. Дизайнерите предлагат голямо разнообразие от дълги елегантни рокли от мини до дълги до пода.

Особено популярни са роклите с висока талия, които красиво подчертават присъствието на корема. Моделите в идеалния случай повтарят формата на женска фигура благодарение на различни вложки, драперии и обзавеждане. За да направят образа на бременна жена по-елегантна, дизайнерите украсяват рокли с елегантни колани, луксозни лъкове, цветни и ярки панделки.

Сватбена рокля

Рокли в гръцки стил са много популярни на сватби. Дългите рокли са най-успешната опция в края на бременността, те елегантно подчертават стомаха и удължават силуета.

На сватбата, всяко момиче има тенденция да изглежда женствено и красиво, така че роклята в гръцки стил ще помогне да се подчертае всички чар на фигурата и да се скрият недостатъците.Има много модели в този стил, които ще помогнат да се отклони вниманието от корема. Шифоновите поли ще направят стомаха невидим. Можете да направите основния акцент в изображението на елече, ако го украсите с кристали, мъниста или модерна апликация.

Съвети за избор

 • Дългата рокля ще ви помогне да скриете походката си в края на бременността.
 • Не купувайте широки рокли. Ако изберете правилното прилягане на раменете, тогава ще изглеждате елегантно дори през последните месеци на бременността.
 • Роклята трябва да се побере на фигурата, но не и здраво.
 • Трябва да се забрави наличието на напречни ленти, да се допускат само надлъжни ленти.
 • Когато избирате рокля, трябва да обърнете внимание на всеки детайл и да се опитате да избегнете дефинирането на „също“.
Коментари
 1. Алина
  10.02.2016

  Трябва ли да скрия корема? Струва ми се, да, особено в непознат кръг.

Напишете коментар
Предоставена информация за справка. Не се лекувайте самостоятелно. За здраве, винаги се консултирайте със специалист.

мода

красота

отношения