Облекло за майчинство

Тениски за бременни жени

Тениски за бременни жени

присъединете се към дискусията

 
Съдържанието
  1. Как да изберем?
  2. модел
  3. Оригинални идеи за забавни и забавни надписи

Девет месеца чакане за малко чудо, може би един от най-приятните периоди в живота на всяка жена. По това време искам да изглеждам особено красива и женствена, защото бременността не е причина да се отказват стилни и модерни дрехи.

Съвременните дизайнери разработват цели колекции от модни тениски за бременни жени.

Към отделна категория такива тениски са използвани модели с творчески, забавни надписи и забавни отпечатъци, посветени на радостно събитие.

Поставяйки такава тениска, всяка бъдеща майка може да бъде твърдо уверена в нейната неустоимост и да се хване с възхитени погледи и любезни усмивки на другите.

Как да изберем?

Тениска със забавен надпис е отлична причина не само да се харесате, но и да актуализирате гардероба си в съответствие с последните модни тенденции. Но изборът на дрехи за бременни жени трябва да се третира с повече внимание и внимание, отколкото обикновените дрехи.

Предпочитание трябва да се даде не само най-модерните и красиви неща. Тениската трябва да бъде максимално удобна.

Преди да закупите тениска трябва да обърнете внимание на някои точки:

  1. материал, Добре е, ако тениската е пришита от естествена материя, мека и приятна на допир, например памук. Синтетичните не позволяват на кожата да диша, в такава тениска ще бъде горещо през лятото. Синтетика може да предизвика алергични реакции, зачервяване и сърбеж на кожата.
  2. размер, Не трябва да избирате тениска с грешен размер, независимо колко е хубава. Огромна тениска ще направи жената безформена, а твърде малко нещо ще ограничи движението, ще разтрие раменете и ще причини неудобство при носене.
  3. дължина, Всяка жена избира за себе си оптималната дължина на тениската. Някой е по-удобен в дълга тениска, някой се чувства доста удобно в къси модели, които излагат корема.
  4. печат, Качеството на боята, с която се правят надписи или рисунки, трябва да бъде много високо. Боята не трябва да избледнява след първото измиване.

модел

Гамата от тениски за бременни жени е доста разнообразна и като цяло се различава малко от обикновените тениски.

Тениски с дълги ръкави или дълги ръкави. Такива модели са много популярни и обичат жените. Разнообразно прилягане, отлично прилягане, практичност и комфорт при носене са типични за тениски с дълги ръкави. Дългите ръкави са идеално съчетани с дънки и панталони. Просто не избирайте твърде стегнат модел.

Тениската трябва да седи на фигурата достатъчно свободно и да не пречи на движенията.

Тениски с къси ръкави. Най-оптималният вариант за лятото, без който просто е невъзможно да си представим женски гардероб. Най-добрият вариант е леко разгореният връх. Тази тениска може да се носи на различни етапи от бременността, без да се чувства дискомфорт или неудобство.

Междинна опция - Тениска със средни ръкави. Тениските за бременни жени, като правило, се правят с най-сбит разрез, без излишни декоративни елементи, с прост кръгъл, овален или триъгълен деколте. Ръкавите могат да бъдат правилно нарязани или да бъдат направени в по-сложен дизайн (фенерчета), украсени с прорези.

Оригинални идеи за забавни и забавни надписи

Разнообразието от тениски с надписи е толкова голямо, че всяка бременна жена може да избере подходящ модел с хубава картина или забавен надпис без никакви проблеми.

Сред най-забавните и забавни надписи, особено популярни са следните опции:

"Puzozhitel". Тениските с този сладък и любезен надпис са особено популярни при бременни жени. Най-често такъв игрив псевдоним е придружен от весела, ярка картина, изобразяваща спящо бебе с усмивка на лицето. Различни варианти на такава тениска могат да съдържат снимки с изображение на малки пети и длани на бебе.

- Киндер изненада. Друга популярна възможност за бъдеща майка. Тениските с неутрални букви обикновено се избират от жени, които все още не знаят пола на нероденото дете. Надписът може да бъде придружен от тематична картина, която да направи аналогия с популярна и обичана деликатес. Само вместо играчка от шоколадово яйце излиза бебешко лице.

Тениски за бъдещи майки, които очакват близнаци. Такива тениски често изобразяват щъркел с две торбички с бебета. Друг вариант - две детски лица на светъл фон с надпис "близнаци". Това може да е образът на две сърца на синьо и розово.

Тениска с надписа "Искам да избягам!". Такъв надпис често се допълва дори от името на месеца, в който се очаква раждането на детето, например: „Планирам да избягам през август!”. Понякога се добавя снимка, изобразяваща времето на годината, когато бебето трябва да се роди. Надписът често се изпълнява срещу образа на надничащо бебе с лукави очи.

Понякога можете да видите тениски, украсени с много творчески надписи, например: „Да! Поглъщах топката! ”,“ Работи! ”, И т.н.

- Скоро ще бъда! Чакай! ". Друга вариация на темата за предстоящото появяване на бебето. Надписът е придружен от ярък образ на доволно дете с бутилка мляко в ръката си или щъркел с дете.

"В корема е зает", Друг сладък и трогателен надпис, който често се използва за проектиране на такива тениски. Надписът може да бъде придружен от забавна картина, изобразяваща петите и дланите на бебето, смешно лице или самият дете.

Отделна категория тениски е посветена на бъдещите бащи., Те могат да бъдат украсени с надписи, например "Татко, дай ми пет!" Или "Разрешено е да се докосне само до бащата." Могат да се правят и двойни тениски за бъдещи родители със същите щампи.

Освен най-често срещаните надписи има и такива повече оригинални опции, Например, „Направен с любов”, „Чакане на чудо”, „Tummy с тайна”, „Не отваряйте до… (посочвайки месеца на планираното раждане)”, „Моят корем расте и в него е карапузик”, „Не безпокойте! Образува се личност и много, много други.

Бъдещата майка може не само да се възползва от готови идеи, но и да покаже въображението си, като измисли индивидуална версия. За щастие, да поръчате тениска с избрани букви и подходящ печат, днес не е трудно.

Напишете коментар
Предоставена информация за справка. Не се лекувайте самостоятелно. За здраве, винаги се консултирайте със специалист.

мода

красота

отношения