Облекло за майчинство

Парк за бременни жени

Парк за бременни жени

присъединете се към дискусията

 
Съдържанието
 1. Характеристики и предимства
 2. модел
 3. Как да изберем?

Ако при избора на връхни дрехи, бременната жена не знае какво да избере, тогава си струва да погледнем по-отблизо парка на якето. Той ще бъде идеален за защита от студ и ще осигури комфорт. И това е доста "достатъчно" за цялата продължителност на бременността, въпреки постоянния растеж на корема.

Характеристики и предимства

Днес има много модели на такива якета, които се различават не само по функционалност и комфорт, но и имат красив и стилен дизайн и стилове.

Основната характеристика на женския парк е шнурът на кръста. С тази дантела можете да регулирате размера в различно време, докато коремът расте.

Има и специални слинго-паркове за бременни жени, които имат специални вложки за регулиране на размера. И за следродилен период, тези якета имат slingovstavku за бебето.

Основните предимства в полза на избора на паркове за бременни жени са:

 • Тъканта, която не се намокри и не духа.
 • Топла подплата.
 • Безплатно изрязване.
 • Завеса, с която се регулира размерът.
 • Допълнително свързване от дъното на якето, което предпазва от издухване.

модел

класически

Класическият модел на женските паркове е яке от средата на бедрото с ватирана подплата, главно от изкуствена кожа. Тези якета са с висока яка и качулка. Също така, якето се отличава с наличието на пластирните джобове и един джоб на ръкава.

трансформатор

Такива паркове вероятно са най-подходящият вариант за бременни жени, защото почти всички елементи се трансформират в зависимост от нуждите.

За топли и безветрени дни, подплата и качулка излизат, на някои модели този списък добавя ръкави. Що се отнася до капака, в някои паркове той е оборудван с вертикален цип, който превръща качулката в яка.

За тези, които чакат бебето да се появи в студения сезон, има трансформиращи се паркове с вложки за прашка. Те ви позволяват да носите бебето след раждането.

удължена

Много подходящ модел от последните сезони, той служи като добра алтернатива на пухкавите палта. Капсулата на такива паркове на сакото обикновено е украсена с козина.

Как да изберем?

 • Когато пазарувате за бременни жени, трябва да се съсредоточите върху размера. Не е необходимо да се вземат няколко размера по-големи, но в същото време сакото не трябва да става малко с растежа на корема. За да направите това, в такъв парк, и има специални вложки и допълнителни брави.
 • Слингът трябва да има шнур на качулката за бебето, а на някои модели има ключалки за дръжките на детето.
 • Изберете една изолация парк, който е thermofin и tinsuleyt. Подобни нагреватели гарантират ниска цена, проста поддръжка и имат малка сума, за разлика от кожени лайнери.
 • Дължината трябва да бъде най-малко в средата на бедрото с регулируемо свързване, за да се избегне продухване.
 • Двустранно заключване ще помогне в края на бременността с неудобни и охлаждащи движения, или при ходене по стълбите.
Напишете коментар
Предоставена информация за справка. Не се лекувайте самостоятелно. За здраве, винаги се консултирайте със специалист.

мода

красота

отношения